4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Küçükoğlu başkan seçildi

AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı birinci kongresi yapıldı.

Yaklaşık 9 ay önce atama ile görevlendirilen İlçe Başkanı İbrahim Küçükoğlu, bu kez seçimle yeniden başkanlığa getirildi.
Anılar Düğün Salonu’nda yapılan AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.
Divan başkanlığını AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven'in yaptığı olağan kongrede konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, çalışmaların birlik ve beraberlik içinde devam etmesi gerektiğini belirterek, “Birlik bozulursa bu çalışmalara ve hepimize yansır” dedi.


Yapılan çalışmalarda herkesin kucaklanması gerektiğini dile getiren Aksak, “Bugün görevde bulunan arkadaşlar benimdir, bir önceki dönem görev yapmış arkadaşlar bizim değil anlayışından uzak olarak, hep birlikte bütün arkadaşları kucaklayarak harekete geçmemiz gerekir. Bugün biz ne yaparsak bizden sonra gelenlerin de bize aynısını yapacağını unutmayalım. Daha önce hizmet yapmış arkadaşlarımız var, teşkilatlarda yer almış arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızın hepsini kutluyorum” diye konuştu.


AK Parti Erzurum İl Başkanı Hüseyin Tanfer konuşmasında İl Kongresi sürecinin başladığını ifad ederek, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘aday ol’ demesi durumunda aday olacağını, aksi halde yeniden aday olmayacağını söyledi.


Genel kurulda daha sonra seçime tek aday olarak giren mevcut İlçe Başkanı İbrahim Küçükoğlu kongreye katılanların tamamının oyunu alarak yeniden İlçe başkanlığına yeniden seçildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 16:17:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?