7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kulüpler izcilik kampı yapıldı

KULÜPLER İZCİLİK KAMPI YAPILDI

Kulüpler İzcilik Kampı Palandöken Dağı Kızılay Tesislerinde yapıldı. İzciler, eksi 10 derece soğukta kamp yaparak kış sezonuna hazırlandılar.

Kulüpler İzcilik Kampı Palandöken Dağı Kızılay Kayak Merkezi’nde yapıldı. İl Temsilcisi Özcan Işık, İzcililik Baş Lideri Nuri Karslı, izci liderleri Nevzat Bayraktar ve Büşra Ertan nezaretinde gerçekleşen kampa 100’e yakın izci katıldı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen kampta izciler kış sezonuna hazırlandı. İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Eğitim Kamp Merkezi’nin tadilatta olması nedeniyle Kızılay Kayak Merkezi’nde kamp yaptıklarını belirterek, kendilerine kapılarını açan Kızılaş Şube Başkanı Mithat Turgutcan’a teşekkür etti.

BECERİ KAZANIYORLAR

Erzurumlu izciler, liderler nezaretinde bilgi ve becerilerini artırırken, yaptıkları skeçlerle eğlenceli dakikalar geçiriyorlar. İzciler, kampa çeşitli oyunları da sergilerken, eğlenceli bir kamp yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar. İzci liderlerinin sözünden çıkmayan genç izciler, gelecekte iyi bir izci lideri olmanın hayallerini kuruyorlar. Gündüzleri sıcak bir havada kampın tadını çıkaran izciler, çeşitli oyunlar oynayarak gün geçirirken, bazı izcilere de izciliğin temel eğitimi öğretiliyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlık İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık, kendilerine her zaman destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a teşekkür ederken, “İl Müdürümüz bize her zaman destek veriyor. Kulüpler Kışa Hazırlık Kampında da bizim en büyük destekçimiz Fatih Çintimar oldu” dedi.

KULÜPLER İZCİLİK KAMPI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 16:18:04
Güncelleme :29 Kasım 2010 Pazartesi 17:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?