7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kuzey disiplini kayak yarışları yapıldı

KUZEY DİSİPLİNİ KAYAK YARIŞLARI YAPILDI

Okullar arası Kuzey Disiplini Kayak Yarışları yapıldı. Hakkâri’nin takım şampiyonu olduğu müsabakalarda Erzurum en çok madalya alan il olmasına rağmen takım yarışmasında ikincilikle yetindi.

Okullar arası Kuzey Disiplini(Mukavemet) kayak yarışları Laleli’de yapıldı. Üç gün süren yarışlar, büyük çekişmeye sahne oldu. Erzurum, Bolu, Ağrı, Hakkâri, Van, Muş, Sivas ve Karabük illerinden 150 dolayında kayakçının yarıştığı Kuzey Disiplini Müsabakalarında 25 hakem görev yaptı. Zorlu geçen mukavemet yarışlarında Hakkâri takım birinciliğini kazanırken, Erzurum ikinci oldu.

Yarışlarda Erzurum en çok madalya alan il olarak dikkat çekti. Klasik, Paten ve Takım yarışları kategorilerinde yarışlar yapıldı. Nefesleri kesen yarışlarda Erzurum Karmasının Antrenörlüğünü üstlenen Mülkinaz Gündüz, müsabakaların Erzurum’da yapılmasından büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

Gündüz, “Çekişmeli yarışlar oldu. Ferdi olarak biz 16 madalya kazandık. Hakkâri ise 14 madalya aldı. Hakkâri takım halinde birinci olurken, biz takım halinde ikinci olduk.” dedi.

Lalelide yapılan ve üç gün süren müsabakaların ardından madalya töreni düzenlendi. Ferdi olarak ilk üçe giren sporcular ile başarılı olan takımlara madalya ve kupaları verildi.

KUZEY DİSİPLİNİ KAYAK YARIŞLARI YAPILDI
KUZEY DİSİPLİNİ KAYAK YARIŞLARI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 15:33:01
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 19:07:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?