4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

'Leon'dan esrar tacirlerine darbe

NARKOTİK KÖPEĞİ LEON'DAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün narkotik dedektör köpeği Leon, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Leon, özel bir aracın gizli bölmelerine yerleştirilen 10 ayrı paket içerisindeki 10 kilo 400 gram esrarı hassas burnu sayesinde buldu.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün narkotik dedektör köpeği Leon, uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha indirdi. Özel bir otomobille Van'dan İstanbul'a uyuşturucu götürüldüğü ihbarını alan polis, Leon sayesinde gizli bölmelere saklanan 10 kilo 400 gram esrarı ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, narkotik dedektör köpeği Leon, gizli bölmeye saklanmış 10 kilo 400 gram esrarın ele geçirilmesini sağladı. Van'dan İstanbul'a giden özel bir aracı dün akşam saat 21.45 sıralarında durduran ekipler, narkotik dedektör köpeği Leon'un marifetiyle aracın kapıları arasındaki gizli bölmelerine yerleştirilmiş 10 ayrı paket içerisinde toplam 10 kilo 400 gram toz esrar maddesi ele geçirdi.

Araçta bulunan E.P., F.T., E.T. ve E.E. gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheli bugün uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilecek.

NARKOTİK KÖPEĞİ LEON'DAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 13:03:01
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 13:10:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?