7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Lisans krizi aşıldı

Erzurumspor’da lisans krizi Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile aşıldı.
Hafta sonunda Akçaabat Sebatspor ile oynayacağı müsabaka öncesi Futbol Federasyonu’na olan borçlar nedeniyle lisans işlemlerini tamamlayamayan ve hükmet mağlup sayılan Erzurumspor’da lisans krizi Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in girişimleri sonucu çözüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet küçükler lisans işlemlerinin yapılabilmesi için bugün hazırladığı 250 bin YTL parayı Erzurumspor Başkanı Cevdet Tamgaç’a teslim etti.

ÖNCE SÖZ VERDİLER
Başkan Küçükler, Erzurumspor’un Akçaabat Sebatspor maçı öncesi lisans problemi yaşamadığını belirterek, “Federasyon yetkilileri lisanslar için söz vermişlerdi. Maça izin verdikleri halde anlaşılmaz bir kararla maçı iptal ettiler. Erzurumspor’un bu konuda gerekli hukuki takibi sürdüreceğini düşünüyorum” dedi.

ERZURUMSPOR, KENTİN ÖNEMLİ BİR SOSYAL AKTİVİTESİ
Erzurumspor’u bundan sonra iyi günlerin beklediğini belirten Başkan Ahmet Küçükler, “Erzurumspor’a önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Erzurumspor’un destekçisi olduk ve olmaya devam ediyoruz. Erzurumspor şehrin önemli bir sosyal aktivitesidir. Herkesin imkanları ölçüsünde bu takıma sahip çıkması gerekir. İnsallah bundan sonra Erzurumspor olarak böyle talihsiz bir olay yeniden yaşamayız” diye konuştu.

BU ŞEHİRDE SADECE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOK
Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ise, Pazar günü yaşanan talihsiz olayı bir yol kazası olarak değerlendirdiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum. Onun girişimleri sonucu lisans sorunu aşıldı. Ancak bu şehirde sadece Büyükşehir belediyesi yok. Herkesin bu işe destek sağlaması lazım. Erzurumspor herkesin takımıdır. Hiçbir şey yapmadan, yapılanı eleştirmek adil bir davranış olamaz. İnşallah Erzurumspor yaşadığı zor günleri çabuk atlatır ve bir an evvel hak ettiği konuma gelir” dedi. Aksak, Erzurumspor Başkanı Cevdet Tamgaç ve yönetimine takıma sahip çıkmaları ve gösterdikleri özverili çalışma dolayı teşekkür etti.


ERZURUMSPOR ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAK
KİMSEYE FAYDA GETİRMEZ
Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer ise, Erzurumspor üzerinden siyaset yapmanın hiç kimseye fayda sağlamayacağını belirterek, “Pazar günü müsabakanın oynanmaması için hiçbir sebep yoktu. Ancak anlaşılmaz bir şekilde maç iptal edildi. Biz Ak Parti ve Ak Partili Belediyeler olarak Erzurumspor’a her zaman destek sağladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler döneminde yapılan yardım kadar hiçbir dönemde Erzurumspor’a bu kadar destek sağlanmadı. El birliği ile yaşadığımız kazayı çabuk unutup başarılı olmak için mücadele edeceğiz” dedi.


BORÇLAR YAPILANDIRILMALI
Tanfer, Erzurumspor’un 7-8 trilyon borç altında bu tür sıkıntıları önümüzdeki dönemlerde de sürekli yaşayacağını belirterek, borçların yapılandırılması ile ilgili olarak TBBM’nin açılmasıyla birlikte Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ve diğer milletvekillerinden çalışma yapmalarını isteyeceklerini söyledi.


ERZURUMLULARDAN ÖZÜR DİLİYORUZ
Erzurumspor Başkanı Cevdet Tamgaç ise, yaşadıkları lisans sorunu karşısında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in gösterdiği özverili çalışma ve sağladığı kaynaktan dolayı yönetim ve Erzurum adına kendisine teşekkür ettiklerini belirterek, “Böyle bir sıkıntıyı yaşamayı kesinlikle istemezdik. Sayın Başkanımızın transfer peşinatları döneminde büyük desteğini gördük. Pazar günü yaşattığımız olaydan dolayı Erzurumlu hemşehrilerimizden özür diliyoruz. Beklediğimiz bir durum değildi. Sorunu aştığımız için mutluyuz. Sorumluluğumuzun farkındayız. Herkesten destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 17:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?