6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Lise müdürüne bıçaklı saldırı

ERZURUM’da Yıldızkent Nafizbey Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Kenan Kaya, okul bahçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle, biri eski öğrencisi, iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Bacağından ve kafasından hafif yaralanan Kaya tedavi altına alındı.

Polis, şüphelileri gözaltına aldı.Olay, bugün saat 12.00 sıralarında merkez Palandöken İlçesi’ndeki Yıldızkent Nafizbey Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde meydana geldi. Okulun bahçesinde oturan evli ve 2 çocuk babası müdür Kenan Kaya’nın yanına gelen geçen yılki öğrencilerinden S.Ç. ve tanımadığı bir kişi, kendisi ile konuşmak istediklerini söyledi. Bunun üzerine sandalyeden kalkan okul müdürü Kaya, iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Diğer öğretmenlerin yardıma koşması ile birlikte saldırganlar kaçtı.

Sağ bacağından ve kafasından yaralanan Kenan Kaya, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın duyulması üzerine Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer ve çok sayıda öğretmen hastaneye geldi. Vali Yardımcısı Yamlı, Kaya’nın sağlık durumunun çok iyi olduğunu ancak bir süre gözetim altında tutulacağını belirtti.

Saldırganları yakalayan polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2012 Cuma 16:30:47
Güncelleme :25 Mayıs 2012 Cuma 16:32:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?