8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Lisede şaka faciası

Erzurum'da 2 lise öğrencisi, okul merdivenlerinin korkuluğunda şakalaştığı sırada dengelerini kaybederek, 2. kattan zemin kattaki kantin görevlisinin üzerine düştü. Olayda 2 öğrenci ağır yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, olay bugün saat 11.45 sıralarında Erzurum Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. Teneffüste lise 2. sınıf öğrencisi E.E. (17) ve S.F. (16), merdiven korkuluklarında şakalaşmaya başladı. Dengesini kaybeden 2 öğrenci 2. kattan, bu sırada zemin katta bulunan kantin görevlisi Ela Sürgüt'ün üzerine düştü. Öğrenciler Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken, kantin görevlisi olayı yara almadan atlattı. Öğrencilerden E.E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, S.F.'nin ise beyninde ödem oluştuğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. 

Olaydan yara almadan kurtulan kantin görevlisi Sürgüt, "Olay sırasında bir öğretmene bakmak için merdiven boşluğundan yukarı çıkarken, 2 öğrencinin üzerime doğru düştüğünü görünce başımı eğdim. Öğrencilerden biri belime düştü. Diğeri ise bize çarparak merdivenin altına doğru savruldu" dedi. 
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2006 Salı 16:27:04
Güncelleme :21 Kasım 2006 Salı 16:31:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?