6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Lotto'dan futbol turnuvası

Spor giyiminde marka olan Lotto firması Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde turnuva düzenledi.

Lotto Erzurum bayii aracılığıyla düzenlenen turnuva Atatürk Üniversitesi kompleksi içerisinde bulunan spor tesislerinde gerçekleştiriliyor. Düzenlenen turnuvaya 24 takım katılıyor. Turnuvada takımlar 6 as, 4 yedek futbolcudan oluşuyor.

Karşılıklı iki takımın mücadelesini Erzurum hakem heyeti yönetiminde görevli hakemler yönetiyor. Elemelerden sonra çapraz maç yapacak olan takımların finalistlerine lotto kendi ürünlerinden olan eşofman takımı ve çeşitli hediyeler verecek.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği turnuvaya önümüzdeki yıllarda daha farklı etkinlikleri olacağını vurgulayan firma yetkililerinden Süha Mesutgil “Hedefimiz teniste ve futbolda önemli isimleri giydiren lotto firmasının bu ünlüleri Erzurum!a taşıması. Erzurum Atatürk Üniversitesi 53 bin öğrenci kapasitesi olan bir üniversite. Bunun kent ekonomisindeki önemine dikkat çekecek olursak adeta lokomotif görevi yapmakta. Biz firma olarak bu turnuvaya talip olduk. Hedeflerimiz önümüzdeki yıllarda daha farklı etkinliklerle gerçekleştireceğimiz bir üniversite öğrenci camiası üstüne kurduk. İnşallah başaracağız. “ dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 13:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?