4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Maçlar, Cemal Gürsel'de oynanacak!

ERZURUMSPOR, MAÇLARINI CEMAL GÜRSEL'DE OYNAYACAK

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurumspor'un yeniden Cemal Gürsel Stadyumunda maçlarını oynayabileceğini açıkladı.

TFF, 8 Eylül'de aldığı kararla 2. lig 3. Grup'ta mücadele eden Erzurumspor'un Cemal Gürsel Stadyumu'nda maç oynayamayacağını belirtmişti. Bugün yine federasyon tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne gönderilen yazıda eksikliklerin giderildiği ve pazar günkü Erzurumspor-Çorumspor maçının Cemal Gürsel Stadyumu'nda oynanabileceği belirtildi.

Erzurum'da yapılacak her türlü sportif etkinliğe kapılarının açık olduğunu kaydeden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, "28 Eylül tarihinde bize gelen raporda stadyumu çevresinde mıcır taşlarının toplanması, paratonerin kontrol edilmesi, sahadaki otların biçilmesi ve misafir tribünü kale arkasının çürük olması nedeniyle yıkılacağı belirtilmiştir. Bizde aynı gün hatta 2 saat sonrası Cemal Gürsel Stadyumu'nun bu haliyle bundan önce olduğu gibi, geçen yılki kriterlerinin aynı olduğunu, yıkım ihalesi yapılana kadar maçların Erzurum'da oynanabileceğini federasyona gönderdik. Fakat futbol federasyonu maçların 5-6 hafta süreyle dışarıda oynanmasını istedi. 15 Ekim 2009 tarihi yazıyla maçların stadyumda oynanabileceği yazısı geldi. O günde oynayabilirlerdi ama karar bu şekilde verildi" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 18:35:03
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 22:38:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?