8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Maliye lojmanları yıkıldı

MALİYE LOJMANLARI YIKILDI

Erzurum’un Pasinler ilçesinde metruk halde bulunan maliye lojmanlarının yakılımı Pasinler Belediyesi’nce gerçekleştirildi.

Pasinler ilçesi girişinde metruk bir halde bulunan maliye lojmanları Pasinler Belediyesi yıkım ekipleri tarafından yıkıldı. Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, “İlçemizde çokça harabe ve metruk binalar var geçtiğimiz yaz başlattığımız harabe yerlerin yıkımlarını bu yaz da programımıza alarak yıkımlarını gerçekleştireceğiz” dedi.

Sertoğlu, mülkiyeti mal müdürlüğüne ait olan maliye lojmanlarının yıkımı bittikten sonra yeşillendirilerek park haline getireceklerini söyledi. Başkan Sertoğlu, ayrıca belediyenin kısıtlı imkânlarıyla ellerinden geldikçe şehri güzelleştirme adına park alanları ve yeşil bir Pasinler için çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Pasinler Kaymakamı Zekai Erdem ise yaptığı açıklamada, “Pasinler ilçesinde çokça harabe ve metruk binalar var, bunlar sokak köpeklerinin barınağı olmuş durumdadır. Bundan dolayı da Pasinler Belediyesiyle birlikte bu yaz ortaklaşa yıkım çalışmaları yapacağız. Böylelikle Pasinler ilçesini metruk ve harabe yerlerden kurtaracağız” diye konuştu.

MALİYE LOJMANLARI YIKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 11:48:05
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 11:56:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?