7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Mankenlerin battaniye tanıtımı

Ünlü mankenler Aysu Baceoğlu ile Meral Kaplan, Erzurum'da battaniye tanıttı. 

Hayranlarına şarkı söyleyen Baceoğlu, yeni kaset hazırlıklarının sürdüğünü söyledi. 

Erzurum Dadaşkent semtinde bulunan Mehmet Cimilli Alışveriş Merkezi'nin çekiliş ve tanıtım etkinlikleri renkli gösterilere sahne oldu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinliklerde önce Mehmet Cimilli Alışveriş Merkezi'nden alışveriş yapanlara verilen kuponların çekilişi gerçekleştirildi. Noter ve Milli Piyango yetkililerinin hazır bulunduğu çekilişte şanslı olanlar Mehmet Cimilli Alışveriş Merkezi'nden çeşitli hediyeler kazandılar. 

ARABA ÇEKİLİŞİ ÜNLÜ MANKENLERDEN 

Mehmet Cimilli Alışveriş Merkezi'nin büyük hediyesi olan araba çekilişine ünlü mankenler Aysu Baceoğlu ile Meral Kaplan da katıldı. Alışveriş merkezinde bulunan vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri mankenler Baceoğlu ve Kaplan, araba talihlisini belirlemek için tek tek numara çektiler. 

Şans kutularından çektiği numaraların büyük bölümünün sıfır çıkması ünlü manken Baceoğlu'nu şaşırttı. Şansına hep sıfır numaraların çıkmasını değerlendiren Baceoğlu, "Bana sıfırcı diyecekler. Ancak ben okul hayatımda hiç sıfır almadım. Başarılı bir öğrenciydim" dedi. 

Çekilişte otomobil için talihli numarayı belirleyen ünlü mankenler, bir süre şanslı vatandaşı beklediler. Mağaza içerisinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Aysu Baceoğlu, evliliği düşünmediğini söyledi. 

İkinci kaset hazırlıklarının devam ettiğini büyük ihtimalle Eylül ayında piyasaya çıkacağını belirten Baceoğlu, zaman zaman arkadaşı Meral Kaplan'la da şakalaştı. 

BATTANİYE DEFİLESİ 

Ünlü mankenler daha sonra alışveriş merkezi önünde kurulan podyumda battaniye tanıtımı yaptılar. Battaniyelerle podyumda yürüyerek objektiflere poz veren ünlü mankenleri, vatandaşlar da cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştılar. 

BACEOĞLU'NDAN MİNİ KONSER 

Battaniye defilesi sonrası eline mikrofonu olarak yeniden podyuma çıkan manken Aysu Baceoğlu, mini bir konser verdi. İlk kasetinde yeralan şarkılarından ikisini seslendiren sanatçı küçük hayranlarıyla oynamayı da ihmal etmedi. 

Defile ve konser sonrasında mankenler Aysu Baceoğlu ve Meral Kaplan'a bornoz hediye edildi. Bornozları podyumda giyen mankenler, kendilerini izleyenlerle vedalaştılar.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 13:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?