4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Meclis üyelerine hurma ikramı

MECLİS ÜYELERİ HURMAYLA TATLANDILAR

Yakutiye İlçe Belediye Meclisi 2009 yılının son meclis toplantısını yaptı. Hac farizasından dönen Ali Korkut’un Başkanlık ettiği Meclis’te üyelere hurma ikramı yapıldı.

Belediye Başkanı Ali Korkut, oturum açılış konuşmasında herkes için dua ettiğini ifade ederek “Rabbim hepinize nasip etsin. Çok güzel bir olay. Herkes için bol bol dua ettim” dedi.

Yakutiye İlçe Belediye Meclisi, hac farizasından dönen Belediye Başkanı Ali Korkut başkanlığında toplandı. Meclis salonuna girişinde tüm üyeleri tek tek dolaşan Korkut, açılış konuşmasında da Allah’tan herkese hac nasip etmesi dilek ve temennilerinde bulundu.

Bu arada mecliste Başkan Korkut’un hac hurması ikramı yapıldı. Korkut, açılış konuşmasında hac ibadetinin güzelliğinden bahsedip herkese aynı olayın nasip olması temennisinde bulundu. Korkut, “O kutsal mekanda hepiniz ve hepimiz için dualar ettim. İnşallah sizlere de nasip olur o kutlu mekanları görmek. Çok ayrı bir olay, ben o mutluluğu, güzel duyguyu yaşadım” şeklinde konuştu.

2009 yılının son Meclis oturumunda gündeme ait maddeler görüşülerek karara bağlandı. Yukarı Mumcu’dan Atatürk Evine inen sokağın isminin Atatürk Evi Caddesi olarak değiştirilmesi için esnaf ve sakinlerce verilen dilekçe de görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edildi. Komisyonun çalışmasının ardından ilk mecliste bu sokağın isminin mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda değiştirilmesi bekleniyor.

MECLİS ÜYELERİ HURMAYLA TATLANDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 15:49:02
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 18:41:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?