8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Meclis üyesi boğulma tehlikesi geçirdi

Erzurum İl Genel Meclisi üyelerinin bugün yaptıkları meclis toplantısının ardından havuzda yüzme keyifleri, yüzme bilmeyen bazı üyelerin korkulu dakikalar geçirmesine neden oldu. 

Erzurum İl Genel Meclisi üyeleri, bugün yaptıkları kısa süren meclis toplantısının ardından stres atmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı kapalı yüzme havuzuna gitti. Burada meclis üyeleri arasında çeşitli yarışmalar yapıldı. Zaman zaman yüzme bilmeyen meclis üyelerinin havuz içerisinde can simitleriyle yüzmesi dikkatlerden kaçmazken, bazı meclis üyeleri AK Parti'li Şenkaya İl Genel Meclisi Üyesi Fahrettin Akar'ı ellerinden ve ayaklarından tutarak havuzun içerisine fırlattı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Akar, havuzun içerisinde çırpınarak ortada bulunan halatlara tutunmak suretiyle suyun yüzeyine çıkmayı başardı. Akar, daha sonra kendisini havuza atan arkadaşını kaldırarak yere yatırdı. 

Meclis Üyesi Fahrettin Akar, gazetecilerin "Havuzda boğulma tehlikesi geçirdiniz" demesi üzerine, "44 tane AK Parti'li meclis üyesi arkadaşım var, her halükarda beni kurtarırlardı" dedi. 

İl Genel Meclisi Başkanı Fakirullah Temur ise, Ağustos ayında meclislerinin tatilde olduğunu, meclisi açtıktan sonra da arkadaşlarıyla birlikle önce meclis toplantısı yaptıklarını, sonra da havuzda stres atmak üzere böyle bir organize yaptıklarını söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 21:55:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?