7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Meclis'te seçim heyecanı

YAKUTİYE MECLİSİ’NDE SEÇİM HEYECANI

Yakutiye Belediyesi Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını yenilenen salonunda yaptı.

Yapılan açılış töreninin ardından faaliyet raporunu oylayan meclis, ardından Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Encümen Üyeliği ve Taktir Kıymet Komisyonu için üye seçimi yaptı. Faaliyet raporuna dair eleştiriler yapan MHP’li Meclis üyesi İsmail Aslan, bazı birimlerin faaliyetlerinin daha ayrıntılı olarak yer almasının yararlı olacağını söyledi.

Yenilenen meclisinde ilk oturumunu gerçekleştiren Yakutiye Meclisi, bir yıllık faaliyetlerinin yer aldığı faaliyet raporunu oyladı.

Oy birliğiyle kabul edilen faaliyet raporu üzerine söz isteyen MHP’li meclis üyesi İsmail Aslan, bazı birimlerde eksiklik gördüğünü, bazı birimlerin faaliyetlerine dair açıklamaların da yetersiz kaldığını gördüğünü söyledi. Eleştirilerinin daha iyiye yardımcı olması mantığıyla yaptığını söyledi. Belediye Başkanı Ali Korkut faaliyet raporunun oylaması sırasında üyeler arasında oturdu.

KOMİSYONLAR SEÇİLDİ

Faaliyet raporunun oylanarak kabul edilmesinin ardından çeşitli komisyonlar için seçimler yapıldı. Yapılan seçimler sonucunda Bütçe Komisyonu için İlker Özkara, Fatih Apel, Fatih Karataş, Sinan Seçer, Ertan Horasan, İmar Komisyonu’na Halim Bingöl, Ömer Bastem, Hasan Bayraktar, Tayip Güngör, Yusuf Özbay, Encümen Üyeliklerine Ayhan Özsağlıcak, Recep Aydın, Hikmet Budak, Ziyade Nar, Halim Bingöl, Abdullah Keleşoğlu, Taktir Kıymet Komisyonuna Abdurrahim Bulut, Şengül Tan, Abdullah Keleşoğlu, Ömer Faruk Yıldırım ve Rahim Dursun seçildiler.

YAKUTİYE MECLİSİ’NDE SEÇİM HEYECANI
YAKUTİYE MECLİSİ’NDE SEÇİM HEYECANI
YAKUTİYE MECLİSİ’NDE SEÇİM HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 15:56:00
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 16:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?