4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Memur-Sen SNB anlaşması tanıtıldı

Memur-Sen ile SBN Sigorta arasında yapılan anlaşma Erzurum'da düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Palandöken Palan Otel'de düzenlenen toplantıya Memur- Sen'in Doğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan il temsilcileri katıldı. Toplantıda sendikal çalışmalar hakkında bilgi veren Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, tarafsız bir yapı içerisinde bulunduklarını ifade etti.

Daha sonra Memur-Sen ile SBN Sigorta arasında yapılan anlaşma tanıtımı yapan Yazgan, Bireysel Ferdi Kaza Sigortası ile vefat teminatı, sürekli sakatlık teminatı ve deprem halinde bu iki sonucun oluşması durumu teminat altına alındığını, Memur-Sen üyelerinin, kasko, trafik gibi diğer sigortalarda özel indirim ve taksit hakkını elde edeceklerini söyledi. Yazgan, SBN Sigorta ile yaptıkları anlaşmayla, üye, sendika çalışanları ve sendika üyesi iken emekliye ayrılanlara veya sendika üyesi olmaya engel görevlere atananlara önemli avantajlar sağladıklarını vurguladı.

Bu anlaşmayla Memur-Sen'e bağlı sendikaların üyelerinin primlerinin bir yıl süreyle Memur-Sen ve bağlı sendikalar tarafından ödenecek Grup Ferdi Kaza Sigortası Poliçesi kapsamında olacağını anlatan Yazgan, şunları kaydetti:

"Grup Ferdi Kaza Sigortası Poliçesi, kazaya bağlı ölüm veya sürekli sakatlık durumlarında 15 bin TL tutarında teminat içerecek. Grup Ferdi Kaza Sigortası kapsamında deprem, terör, yangın, boğulma, motor bisiklet ve takma motorlu bisiklet kullanımı gibi risklerde bulunacak. Grup Ferdi Kaza Sigortası haricinde Memur-Sen'e bağlı sendikaların üyelerine Memur-Sen ve bağlı sendikalardaki çalışanlarımıza, Memur-Sen'e bağlı sendika üyesi iken emekliye ayrılanlar ile sendika üyesi olmaya engel görevlere atananlara ve anne-baba, eş ve çocuklarına diğer sigorta branşlarına ilişkin poliçelerde prim indirimi ve prim ödemelerinin taksitlendirilmesi gibi özel imkanlar sağlanacak olup bu çerçevede; kaskoda, SBN Sigorta'nın uyguladığı en düşük fiyat üzerinden yüzde 30 indirim uygulanacak. Zorunlu Trafik Sigortası'nda poliçeler, aracın bağlı olduğu ildeki en düşük taban fiyat üzerinden düzenlenecek. Poliçelere ait prim tutarları, 3 ila 12 ay arasında değişen taksitler halinde ödenebilecek. Ayrıca üyelerimiz,
çalışanlarımız, emekli olan üyelerimiz, üyemizken sendika üyesi olmaya engel görevlere atanan arkadaşlarımız, bu kişilerin anne-baba, eş veya çocukları, kasko, zorunlu trafik veya diğer sigorta branşlarındaki sigorta poliçelerini bu anlaşma kapsamında SBN Sigorta'dan edinmeleri halinde Memur-Sen'in hediyesi olarak kazaya dayalı sürekli sakatlık veya ölüm hallerinde 30 bin TL tutarında teminat ödenmesini içeren Ferdi Kaza Sigortası Poliçesi kazanacaklar. Hasar ödemeleri, hasarın ödenmesine esas teşkil eden belgelerin eksiksiz olarak sunulması kaydıyla 15 gün içinde gerçekleştirilecek. Sözleşme kapsamında bulunanlara yangın poliçesi isteğe bağlı Ferdi Kaza Poliçesi, Bireysel Güvence Poliçesi (Bireysel Kaza ve Acil Tedavi Giderleri) ürünlerinde de özel indirim/ imkanlar sağlanacaktır. Öncü ve sorumlu sendikacılığın simgesi Memur-Sen'in ve bağlı sendikalarının, kamu görevlilerine yeni ufuklar üreten hizmetlere devam edeceğini bu vesileyle ifade ediyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 16:53:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?