7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Mete Fenerbahçe'nin takibinde

Erzurumlu Mete Genç, Fenerbahçe tarafından takibe alındı.

Seçmelerde 8 genç futbolcuyla birlikte gittiği İstanbul’da Fenerbahçe alt yapı teknik heyetinin beğenisini kazanan ilköğretim 6. sınıf öğrencisi Genç, sarı-lacivert takımda oynamayı çok istediğini söyledi.

Erzurum’da bulunan Palandöken Spor Kompleksi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Fenerbahçe Spor Okulu’na katılan Mete Genç, 8 arkadaşıyla birlikte seçmeler için İstanbul’a gitti. Antrenörü Alpaslan Topçu nezaretinde Fenerbahçe’nin seçmelerine katılan Mete Genç, sarı-lacivert teknik heyetin beğenisini kazandı. Yaşı küçük olduğu için Erzurum’a geri gelen Mete Genç’e Fenerbahçe’nin alt yapı antrenörleri bir de çalışma programı verdi. Başarılı futbolcunun sol ayağını kullanmasını da isteyen Fenerbahçe teknik heyeti, Mete’yi gelecek yıl da seçmelere çağıracaklarını bildirdiler.

Erzurum’a gelerek antrenörleri Alpaslan Topçu ve Levent Çakmur nezaretinde çalışmalarını sürdüren Mete Genç, tek hayalinin Fenerbahçe forması giymek olduğunu söyledi. Palandöken Spor Kompleksi’nde kendisi gibi genç arkadaşlarıyla çalışan Mete Genç, Fenerbahçe’yi çok sevdiğini söyledi. Sarı-Lacivertli takımda Semih Şentürk’e hayran olduğunu ifade eden Mete Genç, kendisine örnek olarak bu futbolcuyu aldığını belirtti.

Mete Genç’in antrenörlerinden Alpaslan Topçu, yaşı küçük olduğu için Mete’nin Erzurum’a geldiğini ancak gelecek yıl yine Fenerbahçe tarafından çağrılacağını ifade etti. Topçu, Fenerbahçeli teknik heyetin verdiği rapor üzerine Mete’nin eksiklerini gidermeye çalışacaklarını ifade etti.

GENÇ AİLESİ SEVİNÇLİ

Çocuklarının Fenerbahçe kulübü tarafından yakın takibe alınmasına sevinen Mete Genç’in ailesi, çalışmaları hiç kaçırmıyor. Baba Yavuz Genç ile anne Ülker Genç, Palandöken Spor Kompleksi’nde çocuklarını büyük bir mutlulukla izliyorlar. Genç ailesi, Mete’nin Fenerbahçe forması altında mücadele edeceği günleri bekliyorlar.

KULÜPLER YAKIN TAKİBE ALDI

Bu arada kısa bir süre önce kurulmasına rağmen başarılı çalışmalara imza atan Palandöken Spor Kompleksinin yaz futbol okulu, ikinci ve üçüncü lig takımlarının dikkatini çekti. Kompleks sorumlusu Naci Büyüksünnetçi, takımların menejerlerinin genç futbolcuları yakından takip ettiklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 16:52:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aslıhan genç 'kardeşi2 IP: 88.226.67.xxx Tarih : 13.08.2008 21:19:38

24 saat topla kalkıp topla yatan bir kardeşim var doğrusu ben onu toptan kıskanırım işallah vatanımıza ve milletimise hayırlı olur