4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

MHP adaylarından toplantı

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adayları projelerini anlattı.

MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay, İl Başkanı Ekrem Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Palandöken Belediye Başkan Adayı Zeki Aras, Palandöken Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Asiltürk ve Aziziye Belediye Başkan Adayı İsmet Turan bugün sabah kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Ekrem Öztürk,29 Mart mahalli İdareler seçimlerinin sadece yerel olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, seçim sonuçlarının ülke genelini de etkileyeceğini belirtti.
16 Büyükşehir arasında en geri kalmış ilin Erzurum olduğunu söyleyen Öztürk, AK Parti ile MHP arasındaki yüzde 68 ile yüzde 14’lük makasın kapandığını bunun da 29 Mart seçimlerine yansıyacağını dile getirdi.

İyi bir ekiple göreve talip olduklarını anlatan Öztürk, bugün mevcut belediyenin sahiplendiği bir çok projenin kendi dönemlerinde başlatıldığını belirtti.
MHP Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay ise yaptığı konuşmada Cumhuriyeti kuran şehrin yeni bir sese yeni bir heyecana ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, 29 Mart yerel seçimlerinde bu heyecanın yaşanacağını ifade etti. MHP’nin yerel seçimlerden başlayarak yeniden iktidara doğru yürüyüşe geçtiğini anlatan Ertugay, ülkenin son 6.5 yılda çok kötü idare edildiğini, işsizlikte rekor seviyeye ulaşıldığını söyledi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ise, mevcut yönetimin seçim döneminde verdiği hiç bir vaadini yerine getirmediğini belirterek, göreve gelmeleri halinde hazırladıkları projelerle Erzurum’un modern bir görünüme kavuşturulacağını kaydetti.

Erzurum’un tarihi yapısını göz önüne çıkaracaklarını dile getiren Prof. Dr. Aydın, 4 ayrı kent ormanı oluşturarak insanlara bulundukları bölgelerde nefes alacak ortamlar oluşturacaklarını söyledi.

Toplantı sonunda ilçe belediye Başkan Adayları Zeki Aras, İsmet Turan ve İsmail hakkı Asiltürk de beldeleriyle ilgili projelerini anlattılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 16:10:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?