7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

MHP seçim startını verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için startı verdi. Belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için aday adayı olmak isteyenler, 14 Kasım tarihine kadar partiye müracaatlarını yapacaklar. 

MHP Erzurum İl Başkanı Ekrem Öztürk, mahalli idareler seçimine yönelik çalışmaların başladığını bildirdi. Seçimin Türk Milleti için öneminin büyük olduğunu belirten Öztürk, alınacak sonucun millet için bir kurtuluş ve geleceğe umutla bakmanın vesilesi olacağını kaydetti. 

MHP’nin bütün seçim çevrelerinde seçimlere katılacağını ifade eden Öztürk, belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği, il genel meclis üyeliği için aday adayı olmak isteyenlerin ilçe ve belde merkezleri için ilçe başkanlıklarına Büyükşehir belediye başkanlığı için ise il başkanlığına 14 Kasım 2008 tarihine kadar müracaat edebileceklerini bildirdi. 

MHP İl Başkanı Ekrem Öztürk, insanı merkeze alan kutlu bir hizmet anlayışına sahip, temsil ettiği milliyetçi fikirlerin yüksek sorumluluğunu taşıyan, sağlıklı ve huzurlu bir toplumun yetişmesinde görev almaya talip, mahalli idarelerin demokrasi içindeki yeri ve önemine vakıf, büyük milletimizin kardeşliğini korumakta mutlaka kararlı olan, namuslu, faziletli, ahlaklı ve dürüst hizmeti ilke edinen kişilerden oluşacak aday kadrolarıyla yola çıkacaklarını kaydetti. 

Her geçen gün yoğunlaşarak artan sorunlar yumağının yaşandığı bir ortamda 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine doğru yol alındığını belirten Öztürk, açıklamasında şunları dile getirdi: 

“Yaşanmakta olan ekonomik kriz ortamı ve bu bahaneye sığınılarak yapılan sağnak gibi zamlar, işçi, esnaf, köylü, memur ve emeklileri canından bezdirir duruma getirmiştir. Kısaca ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en büyük sorunları ile karşı karşıyadır. 

Böyle bir ortamda yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin aziz milletimiz için önemi çok büyük olacaktır.Bu seçimlerden alınacak sonuç milletimiz için bir kurtuluş müjdesi, geleceğe umutla bakmanın vesilesi olacaktır. 

Bu seçimler sadece yerel yöneticilerin seçildiği bir seçim değil,aynı zamanda ülkemizin siyasi geleceğini de belirleyen bir seçim olacaktır. 

Milliyetçi Hareket Partisi, yüreğinde ve gönlünde vatan sevgisi, millet sevdası, birleşme ve kucaklaşma arzusu, al bayrağa hürmet ve insana hizmet aşkı taşıyan ve partimizin vazgeçilmez ilkelerini benimsemiş erdem ve ahlak sahibi herkesi saflarına davet etmektedir.”

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 16:33:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?