4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

MHP'li adaylardan İHA'a ziyaret

MHP’li adaylar, 29 Mart Yerel Seçimlerinin Erzurum’un kurtuluş mücadelesi olarak gördüklerini söyledi.


MHP Erzurum İl Başkanı Ekrem Öztürk, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Yakutiye Belediye Başkan adayı Zeki Aras, Palandöken Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Asiltürk, Aziziye Belediye Başkan adayı İsmet Turan ile birlikte İHA Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiler.


MHP İl Başkanı Öztürk, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, 29 mart Yerel seçimlerinin Erzurum için hayati önem taşıdığını belirterek, “Erzurum bugün 1919 yılından çok daha kötü durumda. Bu seçimler şehrin kurtuluşu anlamına geliyor. Erzurumlular ya mevcut düzenin devam etmesine karar verecek yada bu çarpık düzeni değiştirecek adaylarımıza görev verecek” dedi.


MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ise Erzurum’un rutin belediyecilik hizmetlerini dahi alamadığını belirterek, seçilmeleri halinde Erzurum’u hizmete doyuracaklarını belirtti.


Yakutiye Belediye Başkan adayı Zeki Aras, Palandöken Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Asiltürk ve Aziziye Belediye Başkan adayı İsmet Turan ise halkın kendilerine büyük bir rağbet gösterdiğini belirterek, gittikleri her bölgede halkın yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştıklarını dile getirdiler.

İha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 18:48:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?