4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

MHP'li adaylardan TEMA ziyareti

MHP Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Belediye Başkan adayları TEMA Vakfı Erzurum temsilciliğini ziyaret etti. TEMA Temsilcisi Işıl Bedirhanoğlu ile bir süre sohbet eden MHP’li adaylar, vakfın çalışmalarına destek vererek, seçilmeleri halinde çevreci bir anlayış içerisinde olacaklarını belirttiler.

MHP Erzurum İl Başkanı Ekrem Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Yakutiye Belediye Başkan Adayı Zeki Aras, Palandöken Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Asiltürk, Aziziye Belediye Başkan Adayı İsmet Turan ile birlikte TEMA Vakfı Erzurum Temsilciliğini ziyaret etti. TEMA Vakfının çalışmalarına destek veren MHP’li adaylar, görev almaları durumunda çevreci bir anlayış ortaya koyacakları taahhüdünde bulundular.

TEMA Erzurum Temsilcisi Işıl Bedirhanoğlu, başkan adaylarından çevreyle ilgili projeler beklediklerini anlatarak, TEMA olarak adaylardan su, toprak, hava ve çevreyle ilgili projeler üretmelerini istedi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın’dan görev alması durumunda makam aracının siyah camlarla kaplı olmamasını, kapılarının sivil toplum örgütlerine açık olmasını isteyen TEMA Temsilcisi Bedirhanoğlu, “Lütfen özellikle rica ediyoruz. Makam aracınızın camları şeffaf olsun. Halkla iç içe olun. Kapıların bizlere açık olsun” dedi.

MHP adayı Prof. Dr. Aydın ise, yaşanabilir bir Erzurum için hizmeti siyaset üstü düşündüklerini dile getirerek, görev alması durumunda makam aracının camlarının siyah bantlı olmayacağını söyledi. Kendisinin de renkli gözlük kullanmadığını belirten prof. Dr. Aydın, kapılarının sivil toplum örgütlerine her zaman açık olacağını ve ortak akılla hareket edeceklerini dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 16:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?