4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

MHP'nin Erzurum'da iddiası büyük

MHP Erzurum İl Başkanı Ekrem Öztürk, 29 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Erzurum’da 31 belediye başkanlığından en az yüzde 50’sini kazanacaklarını söyledi.

Erzurum Büyükşehir ve ilçe Belediyeleri olmak üzere 21 ve 10 Beldede Başkanlık seçimlerinde iddialı olduklarını söyleyen Öztürk, “Adaylarımız halkımızdan büyük bir teveccüh görüyor. Hedefimiz en az bu belediyelerin büyük bir bölümünü kazanmak olacaktır” dedi.

MHP’nin 29 Mart Yerel seçimleri öncesi gösterdiği adayların halkan yakın ilgi gördüğünü dile getiren MHP İl Başkanı Ekrem Öztürk, “Adaylarımız halkımızdan kabul gördü. Seçimlere iddialı olarak hazırlanıyoruz. MHP iktidarın alternatifi olduğunu bu seçimlerde ispatlayacak. Bu seçimler demokrasimiz adına da önemli bir seçim olacak. Büyükşehir, ilçe ve belde adaylıklarının tamamında iddialı olacağız. Halkımızın partimize olan teveccühü hepimizi mutlu etmiştir” diye konuştu.

Birlik ve beraberlik için herkesi MHP çatısı altında toplanmaya davet eden MHP İl Başkanı Öztürk, “Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Kamil Aydın lokomotif olarak diğer adaylarımıza öncülük edecektir. Halkımız bütün adaylarımızı kabullenmiş ve destek vermiştir. 2011 Üniversite Kış Oyunlarına ev sahipliği yapacak Erzurum için adaylarımız en uygun kişiler olacaktır. Bütün adaylarımız itina ile seçilmiş ve beldelerine hizmet için kendilerini adamış kişilerdir. Hemşehrilerimizden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 18:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasın coban IP: 78.169.251.xxx Tarih : 20.02.2009 21:51:41

sayın baskan askaledekı encumen adaylarınızı ıyı analız etseydınız 3 tane rahat alırdınız suan ancak 1 olur 2.sı tehlıke.beledıye baskanlıgı akpnın olur cunku adam askaleye hızmetı oldu fevzı bey ın ısı zor