7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Milli curlingçiler gururlu döndü

MİLLİ CURLİNGÇİLER ERZURUM’A GURURLU DÖNDÜ

Erzurumlu milli curlingçiler Erzurum’a döndü. Bayanlarda Öznur Polat, Şeyda Zengin ve Elif Kızılkaya, erkeklerde Tuğrul Şinasi Şahiner ve Oğuzhan Dikmen milli takım kafilesinde yer almışlardı.

İskoçya’da yapılan kamp ve müsabakaların ardından Türkiye’ye dönen milli sporcular dün gece havayolu ile Erzurum’a dönerken kendilerini Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Curling İl Temsilcisi Ensar Şahiner ile Curling Yarışma Sorumlusu Celal Cüneyt İşgör ve aileleri karşıladı.

Çiçeklerle karşılanan milli curlingçiler Türkiye ve Erzurum’u en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşadılar. Curling Milli takım Antrenörü Brian Gray yönetiminde kamp çalışmaları için 2 Eylül tarihinde İskoçya’ya giden ve ardından da aynı ülkede 20-29 Eylül 2010 tarihlerinde müsabakalar yapan Curlingçiler mutlu bir şekilde Türkiye’ye dönerken, Türkiye bayan takımı beş maçta dört galibiyet, bir mağlubiyet alarak dikkatleri üzerine çekti. Bayan Curling Milli takımı, şampiyonda da ikinci olarak gümüş madalya kazandı ve B Klasmanına yükseldi.

Curling İl Temsilcisi Ensar Şahiner, Bayan Curling takımının B Klasman Müsabakalarında, İsviçre’de Türkiye’yi temsil edeceğini söyledi. Şahiner, Türkiye’nin bayanlarda ilk kez katıldığı bir şampiyonada başarılı olduğunu ve adından söz ettirdiğini belirtti.

Şahiner, bayan takımının aynı başarıları İsviçre’de de devam ettireceğine inandığını belirtti.

MİLLİ CURLİNGÇİLER ERZURUM’A GURURLU DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma 14:12:00
Güncelleme :1 Ekim 2010 Cuma 19:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?