6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Milli judocudan başkana ziyaret

Judo’da Türkiye’nin başarılı ismi Sezer Huysuz, Olimpiyatlara Erzurum’da hazırlanıyor.

Yakutiye Belediyesi Spor Klübü Judo antrenörü Nurullah Diyarbakır’ın çalışmalarında destek olduğu Sezer Huysuz, Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç’a da nezaket ziyaretinde bulundu.

8 Ağustos’ta başlayacak 2008 Pekin Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek olan Milli Judocu Sezer Huysuz, hazırlıklarını Erzurum’da sürdürüyor. Yakutiye Belediyesi’nin imkanlarından faydalanan Huysuz’a Yakutiye Belediyesi Spor Kulübü Judo antrenörü Nurullah Diyarbakır rehberlik ediyor. Milli Sporcu Huysuz, kamp için Erzurum’u tercih etmesindeki nedeni ise yüksek rakım olarak belirtiyor. Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç’a nezaket ziyaretinde bulunan Sezer Huysuz, amacının altın madalya olduğunu söyledi. Erzurum’un doğal şartları ve yüksek rakımının kondisyon için önemli olduğunu belirten Huysuz, spora katkılarından dolayı da Atınç’a teşekkür etti. Fahrettin Atınç’ta Sezer Huysuz’a başarı dileklerinde bulunarak “Ülkemizi başarıyla temsil edeceğinize inanıyoruz. Çalışmalarınıza bir katkımız olduysa memnuniyet duyarım. Biz belediye olarak salon sporlarına öncelik veriyoruz. Ancak gerekli tesise sahip değiliz. Kısıtlı imkanlarla çeşitli dallarda sporcu yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Başkan Fahrettin Atınç Milli Sporcu Sezer Huysuz’a Erzurum hatırası olarak Oltu Taşı Tesbih ile Oltu Taşı takılar hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 16:17:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?