6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Milli takım için dua ettiler

Öğrencilerden, Çarşamba günü Almanlarla yarı final oynayacak olan A Milli Futbol Takımı'na dualı destek geldi. Öğrenciler, Erzurum şivesiyle milli takım için dua ettiler.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında Bolu'dan Erzurum'a gelen öğrenciler için, misafir edildikleri Yurt-Kur yemekhanesinde eğlence düzenlendi. Türkülerin söylendiği, halayların çekildiği eğlencede öğrenciler doyasıya eğlendi. Erzurumlu gençlerin, yöreye has 'Dehlenk' oyunuyla renk kattığı gecede öğrenciler Milli Takımı da unutmadılar.

Çarşamba günü saat 21.45'te Almanya ile zorlu bir yarı final maçına çıkacak olan A Milli Takım için öğrenciler dua ettiler.

Yurt-Kur yemekhane işletmecisi Selami Bağaçlı'nın Erzurum şivesiyle yaptığı duaya öğrenciler kahkahalar içinde amin dediler. Selamı Bağaçlı'nın Erzurum şivesiyle yaptığı, "Almanların vurduğu her top dışarı çıka, bizim vurduğumuz toplar 90'dan gol ola. Almanların ayakları tutula, kramponları çıka, Rüştü kaleden kaleye gol ata, Almanların golcülerinin ayakları tutula" şeklindeki duaya amin diyen öğrenciler, dua sonunda da milli takıma başarılar dilediler.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 13:52:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?