4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Minik rektörün istekleri yapılıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret eden ve Rektörlük koltuğuna temsilen oturarak bazı isteklerde bulunan Dadaşkent Fatih Sultan Mehmet İlk Öğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Emre Karaduman’ın İstekleri bir bir yerine getirilmeye başlandı.


Atatürk Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Hadi Gergit, ilk etapta, okulun giriş kapısı önüne buz düşmesini engelleyen ve öğrencileri yağmur ve kardan koruyan bir sundurma yapıldığını söyledi.


Gergit, bunun yanı sıra, okulun bayrak direği ile sınıfların ve koridorların çöp kovalarının yenilendiğini ifade etti.
Gergit, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’nun 12 Haziran’da tatile girmesinin ardından okulun dış cephesi ile sınıfların boyanması işini de gerçekleştireceklerini ve Eylül ayında, okul yönetimine, pırıl pırıl bir okul teslim edeceklerini kaydetti.


PROF. DR. KORKMAZ SÖZ VERMİŞTİ
Dadaşkent Fatih Sultan Mehmet İlk Öğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Emre Karaduman, Okul Müdürü Sebahattin Tazegül le birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz’ı Rektörlük makamında ziyaret etmiş ve bir süre için Atatürk Üniversitesi Rektörlüğünü üstlenmişti.
Minik Rektör Karaduman, yaptığı ilk toplantısında, eğitimini sürdürdüğü Fatih Sultan Mehmet İlk Öğretim Okulunun sınıflarının ve binanın dış cephesinin boyatılmasını ve bina girişine öğrencileri kar ve buzdan koruyacak bir sundurma yapılması talimatını vermiş, Rektör Vakili Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz da bu talebin en kısa sürede yerine getirileceğini taahhüt etmişti.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 12:05:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?