7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Minikler tenis öğreniyor

ANAOKULLARINDA TENİS EĞİTİMİ BAŞLADI

Tenis Federasyonu Tenis İl Temsilciliği, alt yapıya ağırlık vererek, anaokullarında tenis eğitimi vermeye başladı.

Tenis İl Temsilcisi Vahdet Alaeddinoğlu yönetiminde kolları sıvayan Alparslan Tozoğlu, Ömer Alaeddinoğlu, Yıldırım Gündoğdu ve Elif Şenel Erzurum’da bulunan anaokullarında miniklere tenis kursu vermeye başladı.

Tenis İl Temsilcisi Vahdet Alaeddinoğlu, geleceğin yıldızlarını bulabilmek için böyle bir proje başlattıklarını belirterek, gösterilen ilgiden bir hayli memnun olduklarını söyledi. Tenis Sporunun Erzurum’da giderek geniş kitlelere yayıldığını belirten Alaaddinoğlu, “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar, Federasyon yetkililerimiz ve okul yöneticilerimizin destekleriyle hedefe ulaşacağız” dedi.

Alaaddinoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu amaçla İlk Eğitim programımızı Altınçağ Anaokulunda gerçekleştirdik. Bize gösterilen ilgiden bir hayli memnunuz. Tenis sporuna Altınçağ Anaokulu’nun gösterdiği ilgide bizleri sevindirdi.”

Altınçağ Anaokulu yöneticileri Sibel Bilgici, Müge Yürekseven bu program sayesinde öğrencilerin sosyal hayata katılımları yanı sıra sportif hayata da katılımlarını küçük yaşlardan itibaren sürdürmeyi hedeflediklerini belirterek, “Bunun için Ana Çocuk programlarımızı bütün yıl sürdüreceğiz.”dediler.

Anaokullarında tenis sporu ile tanışan miniklerde, tenis sporunun çok güzel bir spor dalı olduğunu belirterek, gelecekte büyük birer tenisçi olmayı hayal ettiklerini söylediler.

ANAOKULLARINDA TENİS EĞİTİMİ BAŞLADI
ANAOKULLARINDA TENİS EĞİTİMİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 15:13:00
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 15:19:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?