4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Miniklerden yıl sonu gösterisi

Anaokulu öğrencileri, hastanede tedavi gören çocuklar için moral gecesi düzenledi.

Sahnelenen gösteriler çocuklar ve aileler tarafından büyük beğeni topladı.


Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şirin Çocuk Evi’nde eğitim gören çocukların hazırladıkları yıl sonu müsameresi yapıldı. Hastane bünyesinde görevli personelin çocuklarına hizmet veren anaokulunda düzenlenen yılsonu etkinlikleri çerçevesinde bir gece düzenlendi. Hastanenin çok amaçlı konferans salonunda düzenlenen geceye katılımın yoğun oldu.


Hastanenin çocuk servisinde tedavi gören çocukların da davet edildiği gece de çeşitli skeçler sahneleyen anaokulu öğrencileri, son zamanların popüler yarışma programı olan ‘Yemekteyiz’ yarışmasını da kendilerine uyarlayarak canlandırdılar. Halk oyunları, bale gösterisi, Erzurum usulü kına gecesi gösterileriyle geceye katılan büyüklerinden tam not alan minikler anne ve babaları için yazdıkları şiirleri okurken oldukça heyecanlandılar.


Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan Hastane bünyesinde hizmet veren anaokulunda eğitim alan çocukların düzenlemiş oldukları gösteriden büyük bir haz aldığını ifade etti. Erdoğan; “Böylesine güzel bir hastanede başhekimlik yapmaktan dolayı oldukça mutluyum. Bu salonumuz böylesine sosyal içerikli aktivitelere her zaman açık olacaktır. Çocuklarımızın hazırladıkları gösteriyi hastanemizde tedavi gören minik kardeşleriyle birlikte izlemek istedik. Gördüğüm kadarıyla onlarda oldukça eğlendiler. Ben de bu gösteriyi hazırlayan çocuklarımızın anne ve babaları kadar gururlandım. Hepsini gözlerinden öpüyorum.”dedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 14:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?