4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Miniklerin gösterisi büyüledi

Renkli Kalemler kreş ve çocuk evinin geleneksel hale getirdiği yıl sonu gösterisi, izleyenleri büyüledi.


Organize Sanayi Bölgesindeki Finansbank'a ait sosyal tesislerde yapılan etkinliği Gözde Madırlı başarılı bir şekilde sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylenerek başlanan etkinlikte Renkli Kalemler Kreş ve Çocuk evi Müdürü Ayten Madırlı, uzun yıllar Milli Eğitim’de çalıştığını, gözlem ve deneyimlerini kreşte uygulama olanağı bulduğunu bildirdi.

Annelerin kucağından teslim aldıkları çocukları, sıcak bir yuvada yarınlara hazırladıklarını anlatan Ayten Madırlı, öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi. Öğretmen Sezin Katkat ve Tuba Kasapoğlu yönetiminde başarılı bir dönem geçirdiklerini anlatan Ayten Madırlı, “Anne ve babalar bize güvenmeye devam etsinler. Çünkü biz farklıyız” dedi.


Sezin Katkat ve Tuba Kasapoğlu'nun gösterilere hazırladığı gecede çocuklar, Elazığ’ın ‘Çayda çıra’ ve Trabzon’un ‘Kolbastı’ oyunlarını başarı ile sergilediler Finalde asker kıyafetleriyle sahneye çıkan çocuklar, aileleriyle birlikte 10'uncu Yıl Marşını söylediler. Anne ve babalar ise kamera ve cep telefonları ile çocuklarının her anını görüntülemek için olağanüstü çaba harcadılar.

İha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 09:36:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?