7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

MMO’da seçim heyecanı

MMO’DA SEÇİM HEYECANI

Makine Mühendisleri Odası Yönetim kurulu seçimleri hafta sonunda yapılacak. Meslekte güç Birliği adına seçimlere katılacaklarını açıklayan Nejmi Furuncu, “Makine Mühendisleri Odası Erzurum İl temsilciliğin de yapılacak olan yürütme kurulu seçimleri için geleceği yeniden şekillendirme adına tüm meslektaşlarımızı birleştirici bir harç olmaya çağırıyoruz. İnancı ve düşüncesi ne olursa olsun, bütün üyelerimizi kardeş kabul eden, onları bağrına basan ve çatısı altında görmekten onur duyan Meslekte Güç Birliği Grubu Yürütme Kurulu her türlü siyasal ve sosyal görüş sahibi insanları birbirinden ayırmadan asgari müştereklerde bir araya getirmeyi amaçlamaktadır” diye konuştu.

“Meslekte Güç Birliği” ruhunun her türlü siyasi görüşün üzerinde olan, insan sevgisini içerisinde barındıran, hoşgörülü, idealist, çalışmaktan yılmayan, ilkeli, dürüst, milli ve manevi değerleri “ Hizmet Nimettir “ düsturu ile benimseyen, ilim ve teknolojiye gerekli önemi veren meslektaşlarımızın oluşturduğu bir grup olduğunu dile getiren Nejmi Furuncu, “Meslekte Güç Birliği Grubu’ndan Yürütme Kurulu Aday Listesinde yer alacak her bir arkadaşımız, büyük bir özveri ile çalışarak üyelerimizin sesi olmayı hedeflemektedir. Meslekte Güç Birliği Grubu; bulunduğu il ve toplum yararına pek çok faaliyetin planlanmasında, oluşumunda ve gerçekleştirilmesinde etkin bir rol oynamayı amaçlanmaktadır. Mücadeleye ilk başladığımız günden itibaren her fırsatta dile getirdiğimiz bir şey var . Bu da meslekle alakalı bilgi sahibi yöneticiler bir araya gelmedikçe sorunların çözülmesi mümkün olmayacaktır” diye konuştu.

Meslekte Güç Birliği Grubu, adayı olduğu Makine Mühendisleri Odası Erzurum İl Temsilciliği’nin; üyesine, şehrine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getirmek için tüm imkânlarını ortaya koyarak, tamamen gönüllülük temelinde hiçbir maddi karşılık almadan çok önemli faaliyetlerin altına imzasını atacağını dile getiren Nejmi Furuncu, daha sonra şunları kaydetti; “Meslekte Güç Birliği Grubu yıllardır meslek adına güçleri oranında bu mücadeleyi yapmış meslektaşlarımızdan oluşmuş bir gruptur. Bu grup içinde olmaktan gurur duyuyoruz Mücadeleye ilk başladığımız günden itibaren her fırsatta dile getirdiğimiz bir şey var . Bu da meslekle alakalı bilgi sahibi yöneticiler bir araya gelmedikçe sorunların çözülmesi mümkün olmayacaktır. Grup yürütme kurulumuz yapılacak seçimlerde görevi teslim aldığında, “meslekte güç birliği” ilkeler, yasalar, yönetmelikler ve çalışma programları doğrultusunda faaliyetlerini sürdürecektir. “meslekte güç birliği” düşüncesi yönetimi ele aldığında , Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Erzurum İl Temsilciliği, üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanmasında, sayısız etkinlikleri, birçok kurum ve kuruluşa götüreceği teknik hizmetleri, mesleki ve teknik eğitimleri, yayın faaliyetleri ve de en önemlisi mesleki denetimleri ile kamu yararına çalışan önemli bir kurum olmayı hedeflemektedir. Meslekte Güç Birliği Grubu olarak bizlerde birlik, beraberlik ve adalet ilkelerine inanmış bütün meslektaşlarımızı, üye ve dostlarımızı, her türlü siyasi görüşün üzerinde olan geniş tabanlı listemize destek vermenizi talep ediyoruz. İlimizin ve ülkemizin , teknolojik ve maddi kalkınmasına katkıda bulunacak, milli ve manevi değerlere bağlı teknik elemanlar yetiştirecek; güçlü bir İl Temsilciliği için “meslekte güç birliği” çağrısı yapıyoruz.”

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 18:36:05
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 18:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?