7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Modern park artık açık

Dadaşkent Belediyesi’nce Bilali Habeş Mahallesi’nde yaptırılan ve 11 bin 500 metrekare alana sahip modern park düzenlenen törenle hizmete girdi. 

Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, beldeyi modern bir görünüme kavuşturmakta kararlı olduklarını ve yapılan son parkla vatandaşlara önemli bir hizmet daha sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

ÖNEMLİ BİR EKSİK DAHA GİDERİLDİ
Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Bilali Habeş Mahallesi’ne yapılan parkın belde için önemli bir hizmet olduğunu belirterek, halkın sosyal faaliyetlerini ve dinlenme ihtiyaçlarını giderebilecekleri modern parklar yaptıklarını söyledi.

Beldedeki tüm parklara kamelyalar yapıldığını kaydeden Başkan Yaylalı, “Halkımızın destek ve teveccühü sürdükçe Dadaşkentimize daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Göreve geldikleri günden itibaren beldede kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için büyük gayret sarf ettiklerini ifade eden Yaylalı, “Bugüne kadar çok sayıda yeni park vatandaşımızın hizmetine sunduk. Son yaptığımız parkla beldemizdeki önemli bir ihtiyacı gidermiş olduk. Vatandaşlarımızın dinlenebilecekleri, sosyal amaçlı modern bir parkı da hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beldemize hayırlı olsun.” diye konuştu.

HİZMETTE KALİTEYİ ÖNEMSİYORUZ
Dört buçuk yıla aşkın görev süresi boyunca imkanlar ölçüsünde beldeye en güzel hizmeti sunmanın gayretinde olduklarını kaydeden Yaylalı, “Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren beldemiz için yaptığımız tespitlerde eksikleri öncelik sırasına göre belirledik. Bu eksikler arasında park sorunu da öncelikli olarak dikkat çekiyordu. Sorunun çözümü için irili ufaklı çok sayıda parkı vatandaşımızın hizmetine sunduk. Beldemizde yeşil alan ve dinlenme sahası anlamında önemli eksikleri giderdik. Çocuklarımız için de yaptığımız tüm parkların yanına bir çocuk oyun parkı yaptık.” diye konuştu.

HALKIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR
“Halkımızın hizmetin en güzeline ve en mükemmeline layık olduğuna inandık.” diyen Başkan Yaylalı, “Göreve geldiğimiz andan itibaren halkımızla el ve gönül birliği içerisinde sorunların çözümü için uğraştık. Bugün çok şükür beldemizin önemli bir sorunu bulunmuyor. Bunda halkımızın destek ve teveccühü, bizlerin hizmet şevk ve heyecanı önemli rol oynadı. Örnek bir Dadaşkent oluşturma hedefimizden sapmadık. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm belde halkımıza şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 17:19:28
Güncelleme :19 Ekim 2008 Pazar 17:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?