4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Moskova MITT fuarı başladı

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Dünyanın en büyük 4. fuarı olan MITT 18 Mart 2009 günü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılımı ile açıldı.

Türkiye standında verilen açılış kokteyli, sanatçı Hadise'nin canlı performansıyla 'Düm Tek Tek' adlı şarkı ile başladı. Marka Kent Kars'ın da turizm değerleri Moskova Fuarında dünyaya tanıtılmaya başlandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ziyaret ettiği Kars standında 3 dilde hazırlanan gezi rehberlerini gördü ve Kars'ı Moskova Fuarında görmekten duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, açılış resepsiyonunda Sarıkamış Kayak Merkezi ile ilgilenen yabancı yatırımcılar konusunda Kars Vali Yardımcısı Doğan
Demirdaş'tan bilgi aldı.

Kars iline tahsis edilen standta profesyonel anlamda Rusça ve İngilizce Gezi Rehberleri ile Rusça, İngilizce ve Türkçe içerikli CD ve broşürler turizm operatörlerine dağıtılıyor ve operatörler Kars'a davet ediliyorlar.
Kars'ı temsilen kültür ve turizmden sorumlu Vali Yardımcısı Doğan Demirdaş ile Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Salgar'ın katıldığı fuarda, turizm sektöründen de Sarıkamış Toprak Otel, Satış ve Pazarlama Müdürü Leyla Altıntaş ile temsil ediliyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 22:37:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?