4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Muhasebe semineri başlıyor

Dış Ticaret Müsteşarlığı Doğu Anadolu ihracatçılar Birliği Genel Sekreterliği’nce Erzurum’da “Dış Ticarette Muhasebe işlemleri” semineri düzenleneceği bildirildi.

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği’nce yapılan yazılı açıklamada, Dış ticaret bilincinin yaygınlaştırılmasını teminen, dış ticaretin ülkemiz açısından taşıdığı önemin toplumun her kesimine aktarılması, firmaların ihracata yönlendirilmesi ve ihracat hakkında bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen eğitim programları kapsamında 18 Mart tarihinde “Dış Ticarette Muhasebe İşlemleri” konulu eğitim programı düzenleneceği belirtildi.

İhracatı geliştirme Etüd merkezi ile Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Genel Sekreterliği’nce ortaklaşa düzenlenecek seminere katılmak isteyenlerin 16 Mart tarihine kadar DAİB Genel Sekreterliğine başvuruda bulunması istendi. Açıklamada, eğitim seminerine katılacak kişilere program sonunda sertifika verileceği bildirildi.

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Genel sekreterliği Toplantı Salonu’nda yapılacak olan seminerde, Dış ticaret muhasebesinde önem arz eden işlemler, İhracat işlemleri ve muhasebe uygulamaları, ithalat işlemleri ve muhasebesi, serbest bölgeler, finansman teknikleri ve muhasebesi, dış ticarette KDV işlemleri ve muhasebesi, İhraç kayıtlı işlemler ve muhasebe işlemleri konularında bilgi verilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 12:45:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?