4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Muhtara bilgisayar ödülü

EN FAZLA KURBAN DERİSİ TOPLAYAN MUHTARA BİLGİSAYAR ÖDÜLÜ

Erzurum’un Narman ilçesinde en fazla kurban derisi toplayan muhtar bilgisayar ile ödüllendirildi.

Narman Kaymakamı Alper Tanrısever kurban bayramı öncesi düzenlenen konferansta en çok deri toplayan Köy muhtarına bilgisayar en az deri toplayan muhtarın ise 25 dar gelirliye yemek yedireceğini belirtmişti.

Kurban bayramından sonra en fazla deri toplayan köy Güvenlik köyü oldu. Köy Muhtarı Salih Gürbüz, 208 nüfuslu köyde 27 baş Büyükbaş hayvan derisi vererek bilgisayar almayı hak kazandı. Kaymakam Alper Tanrısever Güvenlik Köyü Muhtarını Salih Gürbüz’e makamında düzenlenen törende teşekkür belgesi, bilgisayar ve bir adette yazıcı hediye etti.

Kaymakam Tanrısever, “En fazla deri toplayan köyümüz güvenlik köyü oldu. Muhtarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. En fazla deri toplayarak bu bilgisayarı almayı hak etti. İnşallah bir dahaki kurban bayramında bu tür bir uygulama yapacağız. Fakat hediyemiz daha değişik olacak. En az deri toplayan Narman ilçe merkezindeki 3 mahalle muhtarları ise 25 fakire yemek yedirecek. Ayrıca 661 Büyükbaş 56 adet koyun ve 11 adet keçi derisi toplayarak toplam 728 adet deri topladık. Erzurum İlçelerinde en fazla deri toplayan ilçe biz olduk” diye konuştu.

EN FAZLA KURBAN DERİSİ TOPLAYAN MUHTARA BİLGİSAYAR ÖDÜLÜ
EN FAZLA KURBAN DERİSİ TOPLAYAN MUHTARA BİLGİSAYAR ÖDÜLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 13:02:00
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 13:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?