9
Mayıs
2024
Perşembe
ERZURUM

Muhtarın ilginç protestosu

Erzurum'da muhtarlık kulübesi yıktırılan bir mahalle muhtarı, durumu protesto etmek için kaldırımda hizmet vermeye başladı. 

Palandöken Semti Kayakyolu üzeri Osman Bektaş Mahalle Muhtarlığı kulübesinin belediye tarafından bugün yıkılması üzerine dışarıda kalan 10 yıllık muhtar Nuri Güller, durumu protesto etti. 

Masa ve sandalyesini, yıktırılan kulübenin hemen karşısındaki kaldırım üzerine koyarak durumu protesto eden muhtar Güller, mahalle sakinlerine hizmeti böyle sunmaya başladığını söyledi. 

Durum karşısında vatandaşlar da Muhtar Güller'e destek olurken, semt sakini Ayşe Ertuğrul, "Muhtarlık binası yıkıldı, muhtar kapıda kaldı. Böyle de hizmet veriyor. Ancak böyle yurdum insanı manzarası hiç hoş değil. Mahallemize muhtarlık yeri istiyoruz" dedi. 

Belediye tarafından muhtarlık kulübesinin yıkıldığını, yerine daha sonra bir yer yaptırılacağını ifade eden Güller ise, "Vatandaşa hizmeti biz kapıda, güneşin altında da yaparız. Yer vermeden muhtarlık yerimi yıktılar. Türkiye'nin hiçbir tarafında böyle şey görülmedi" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2006 Çarşamba 18:46:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?