7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Muhtarlardan Birdal'a destek

Palandöken Belediyesi’ne bağlı 37 mahalle ve köy mahalle muhtarları Başkan Birdal’ı makamında ziyaret ederek, adaylık konusunda destek verdiler.


37 mahalle muhtarlarıyla birlikte Başkan Birdal’ı ziyarete gelen kişiler arasında Hizmet-İş Sendikası Başkanı Cevdet Tamgaç, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Şen, Türkiye Muhtarlar Başkan Vekili Bilal Kaçtıoğlu, Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Resul Kara, Seyyar Satıcılar Dernek Başkanı İskender Aktepe de yer aldı.
Muhtarlar yaptıkları konuşmalarda, Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal’ın Beş yıl içerisinde yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını, Başkanla bir beş yıl daha çalışmak istediklerini dile getirdiler.
Başkanla işbirliği yaparak mahallelerine belediye hizmetlerini azami ölçüde aldıklarını anlatan muhtarlar, “Mahalle ve köy muhtarları olarak başkanımızla tekrar çalışmak istiyoruz. 5 yılda yaptığı çalışmalardan memnunuz” dediler.
İNSANI İNSAN YERİNE KOYUYOR
Muhtarlar Başkan Birdal’ı ne zaman arasalar yanlarında bulduklarını, istediklerinde telefonla ulaştıklarını ifade eden Muhtarlar, kapısını da gönlünü de her zaman kendilerine açık tuttuklarını belirttiler.
Başkan Birdal’ın her zaman kendilerini arayıp sorduğunu, mahallede kimin ne sorunu oluyorsa Başkan Birdal’ın koştuğunu, meseleleri halletmek için çaba gösterdiğini de anlatan muhtarlar, “Sözün kısası biz başkanımızdan çok memnunuz. Bu açıklamayı Ak partinin yetkililerinin duymasını istiyoruz. İnsanı insan yerine koyuyor.” dediler.
MUHTARLARDAN PLAKET
Başkan Birdal’ın çalışmalarını taktir amacıyla Şehit Üsteğmen Mahalle Muhtarı Abid Ömer Varçın muhtarlar adına bir plaket verdi. Muhtar Varçın, “Sen bu plaketi hak ettin. Sen bizlere ve mahallemize karşı görevini yaptın. Şimdi destek sırası bizden” diyerek duygularını dile getirdi.
BAŞKAN BİRDAL DUYGULANDI
Muhtarların destek konuşmalarından sonra duygulu anlar yaşadığını ifade eden Başkan Birdal, “Aday olsak da olmasak da bu tavrınız beni çok duygulandırmıştır. Çalışma dönemimizde sizleri mutlu ettikse ne mutlu bize” dedi.
Toplumun her kesimiyle el ele, iç içe bir anlayış sergileyerek belediyecilik yaptığını ifade eden Başkan Birdal, dolu dolu bir beş yıl geçirdiklerini, imkanlar ölçüsünde ilçenin her köşesine yetişmeye çalıştıklarını belirtti.
Başkanlık görevine çok halisane duygularla başladığını, kimseyi kimseden üstün tutarak hizmeti düşünmediğini, herkese imkanlar ölçüsünde ne tür hizmet istenmişse o hizmeti götürmeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Birdal, şunları söyledi:
“Muhtarlarımızın samimiyeti, yaptığımız hizmetlerin taktiri beni gerçekten duygulandırmıştır. Adaylık bir nasip işi. Aday olur seçilirsek hizmete kaldığımız yerden devam ederiz. Amacımız şehrimizi geliştirmek ve yaşanır bir ilçe yapmaktır.
Başbakanımızın sözleri bize rehber olmaktadır. “Durmak yok yola devam” diyor Başbakanımız. Bizlerde durmuyor yola devam ediyoruz. Hizmetlerimiz konusunda bize destek olan Başta başbakanımız olmak üzere Sağlık Bakanımıza, milletvekillerimize, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, siz değerli muhtarlarımıza, bizi her zaman anlayışla karşılayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hemşehrilerimize huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Böylesine bir destek seli var arkamızda. Bize de sadece çalışmak düşüyor. Bizlerde onu başarmaya çalışıyoruz”
Öte yandan Muhtarlar Başbakana, Sağlık Bakanına ve yetkililere iletilmek üzerede bir metin hazırlayarak imza attılar.

İha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 16:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?