6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Muhtarlardan kömür açıklaması

Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Ekrem Şen, Erzurum’da dar gelirli ailelere kömür yardımının yıllardır yapıldığını söyledi.

Erzurum’da dağıtılan kömürün Ankara ve İstanbul’da dağıtılan kömürden çok farklı olduğunu söyleyen Şen, “25 yıldır muhtarlık yapıyorum. SYDV yıllardır kömür yardımı yapar. Yapılan yardımlarda herhangi bir siyasi yaklaşım söz konusu değildir” dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Ekrem Şen, SYDV mütevelli heyetinde 4 yıldır görev yaptığını belirterek, “Erzurum’da yıllardır dar gelirli ailelerimize kömür yardımında bulunuruz. Bu yardımlar SYDV aracılığıyla mütevelli heyetinin kararıyla mahalle muhtarlarının takibi ile yapılır. Yardımlar kesinlikle sosyal güvencesi olmayan kişilere verilir. Yardımlarda siyasi bir yaklaşım söz konusu değildir” diye konuştu.

Yapılan yardımlarda herhangi bir belediyenin fonksiyonunun bulunmadığını da anlatan Ekrem Şen, “Uygun olmayan kişilere kömür yardımında bulunulması söz konusu değildir. Bu yardımları suistimal eden birileri olabilir. Ancak bunlarda muhtarlar ve SYDV görevlilerince takip edilerek haklarında gerekli işlem yapılarak yardım durdurulur” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 16:57:54
Güncelleme :25 Kasım 2008 Salı 17:02:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?