4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Musa cinayetine 2. tutuklama

ERZURUM’da 3 Kasım’da en son kapüşonlu bir gençle görüldükten bir hafta sonra başına taşla vurularak öldürülmüş olarak bulunan 13 yaşındaki Musa Kang cinayetinde ikinci kişi tutuklandı.

Cinayet şüphelisi olduğu iddiasıyla tutuklanan amcasının oğlu 17 yaşındaki S.K.’nın ardından polis tarafından gözaltına alınan 16 yaşındaki B.E. de tutuklanarak cezaevine kondu.


Ömer Duygun İlköğretim Okulu 7’nci sınıf öğrencisi Musa Kang, 3 Kasım sabahı okula giderken yanına gelen 17- 18 yaşlarındaki bir gençle gittikten sonra 9 Kasım'da Devlet Demir Yolları mevkiindeki metruk bir binada ölü olarak bulundu. Görgü tanıklarının teşhisi sonrası Musa’nın kuzeni S.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece kasten adam öldürmek suçundan 12 Kasım’da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erzurum H Tipi Cezaevi’ndeki çocuk bölümüne konulan S.K, herhangi bir saldırı olasılığına karşı tek kişilik koğuşta tutuluyor.Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün saat 21.00’de yaptığı operasyonda gözaltına alınan B.E., psikolog eşliğinde savcı tarafından alınan ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

B.E.’nin hırsızlıktan 30’dan fazla suç kaydı bulunduğu ve madde bağımlısı olduğu bildirildi.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 09:42:06
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 09:46:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?