7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Müzik dinletisine yoğun ilgi

MÜZİK DİNLETİSİ’NE YOĞUN İLGİ

Atatürk Üniversitesi İletişim ve Veteriner Fakülteleri tarafından düzenlenen “Müzik Dinletisi”nde öğrenciler birinci yarıyıl öncesi gönüllerince eğlendiler.

Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Türk Halk ve Türk Sanat Müziği dinletilerinin yanı sıra Türk Pop Müziği ve Rock Gruplarının da sahne aldığı programa öğrenciler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Barlı ve Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Atasever, program öncesi yaptıkları konuşmalarda, finaller öncesinde öğrencilerin hoşça vakit geçirmelerini amaçladıklarını ifade ettiler.

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Diyarbakır da üniversitelerin eğitim öğretimin yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunduklarını hatırlatarak, bu tür faaliyetlerin öğrencilerin motivasyonunu artırdığını, bu nedenle daha da artırılmasını istedi.

Erzurum folklor ekibi gösterisinin ardından öğrenciler ve çeşitli sanatçılar tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Gecede Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği dinletisinin ardından sahne alan Türk Pop Müziği ve Rock grupları öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı.

MÜZİK DİNLETİSİ’NE YOĞUN İLGİ
MÜZİK DİNLETİSİ’NE YOĞUN İLGİ
MÜZİK DİNLETİSİ’NE YOĞUN İLGİ
MÜZİK DİNLETİSİ’NE YOĞUN İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 13:12:01
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 13:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?