6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Narman Belediyesi 2 otobüs aldı

Narman ilçesinde belediye tarafından yolcu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzerine Narman peri bacaları fotoğraflarının giydirildiği 2 adet yeni büyük otobüs alındı.

Otobüsleri ilçe halkına tanıtmak amacıyla Cumhuriyet Caddesi’nde bir tur atıldıktan sonra, dualar edilerek, kurban kesildi. Vatandaşlar daha sonra Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen’e teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.

Başkan İşleyen, 2011 Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları’nın yörenin tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımı için iyi bir fırsat olduğunu belirterek; “Narman ilçesinde kırmızı periler diyarı diye tanınan Narman Peri bacalarını tanıtmak için çeşitli çalışmalar yapılıyor. Fotoğraf çalışması da bu çalışmalardan bir tanesidir. Araçlar sürekli yollarda insanların dikkatini çekecektir. Vatandaşlarımız, şimdiye kadar eski yarım otobüslerle sıkıntı çekerek Erzurum’a gidip geliyorlardı, bu durum bizi üzüyordu. Otobüsler yeterli gelmiyordu.Vatandaşlar belediye hizmetlerinden memnun oldukları için belediyenin araçlarıyla yolculuk yapmayı tercih ediyorlar. Belediye araçlarında yer bulamayan vatandaşlar ise minibüslerle yolculuk etmek zorunda kalıyordu. Narman Belediyesi Erzurum ile bağlantısını günde 2 araç ile sağlıyordu. Belediye araçlarının yeterli olmadığı için harekete geçtik. Araçlar 300 bin YTL’ye maloldu. Yeni araçlarla bir rahatlama sağlanacak“dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 12:21:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zekai şimşek IP: 85.110.194.xxx Tarih : 28.03.2008 23:57:46

öncelikle narman ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı değerli belediye başkanıma çok teşekkür ederim.araçların hayırlı olmasını diliyorum ve başarılarının devamını diliyorum.değerli abimiz ve aynı zamanda başkanımızın sonuna kadar yanındayız. ARDAHANDAN:ZEKAİ ŞİMŞEK ve MUSTAFA SABAHYILDIZI.başkanımıza sonsuz saygılarımızla