7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Narman'da 2500 kitap dağıtıldı

Cumhurbaşkanlığı’nca Türkiye genelinde başlatılan Türkiye Okuyor kampanyasına destek amacıyla Narman İlçe Kaymakamlığı tarafından öğrencilere çeşitli kitaplar dağıtıldı.

Kampanya çerçevesinde Narman ilçesindede çeşitli etkinlikler yapılırken İlçe Kaymakamı Ümit Cavuldak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Öz, ilçedeki okulları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti, çeşitli kitaplar hediye ettiler.
Öğrencilere yaklaşık 2 bin 500 adet kitap dağıtıldığını söyleyen Kaymakam Ümit Cavuldak;“Türkiye Okuyor" kampanyasının önemine ve bu tür kampanyaların gerekliliğine işaret ederek, ülkelerin kalkınmasında eğitimin çok önemli olduğunu ve eğitim seviyesinin yükseltilmesi için eğitime desteklerinin kesintisiz devam edeceğini söyledi.

Öte yandan merkez ve köylerde bulunan fakir ve yardıma muhtaç öğrencilerin eğitimlerini daha iyi ve verimli sürdürebilmeleri için; Narman Kaymakamlığı tarafından alınan 2 bin adet temizlik seti, 110 adet OKS ye hazırlık ve 96 adet ÖSS ye hazırlık kitaplarının da dağıtımı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Öz,ise eğitime desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı Ümit Cavuldak‘a teşekkür.etti.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 15:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?