4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Narman'da devir teslim töreni

Narman Meslek Yuksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Bahattin Düzgün’ün sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etmesinden ardından Yüksek Okul Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Metin Turan düzenlenen devir teslim töreninin ardından göreve başladı.


Yüksek okulda yapılan törende konuşan yapan Prof. Dr. Bahattin Düzgün, 13 yıllık görev süresince okul personeli olarak başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Bu görevi bizden sonra yürütecek olan arkadaşımızın da en iyi şekilde yapacağından kuşkumuz yoktur. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi. Törene katılan ilçe Kaymakamı Alper Tanrısever ise ilçe yöneticileri olarak bizlerde yeni atanan Doç. Dr. Turan’a destek olacaklarını belirterek başarı diledi.


Görevi teslim alan Doç. Dr. Turan ise yaptığı konuşmada Prof. Dr. Düzgün yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdi bayrağı hocamızdan biz teslim aldık. Bizde hocamızın izinden giderek bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız” diye konuştu.


Yüksek okulda yapılan törene Kaymakam Alper Tanrısever ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarından temsilcileri, okulun akademik ve idari personeli katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 18:19:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?