4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Narman'da mezuniyet sevinci

Erzurum’un Narman ilçesinde bulunan Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı

. Okulu başarıyla bitiren öğrenciler, konuşmalarında ailelerine teşekkür ettiler.
Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Narman Kaymakamı Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, daire amirleri, öğrenci yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Narman Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Metin Turan, mezun olan öğrencilere yaşamlarında başarılar diledi. Yüksekokulda bulunan öğrenci sayısının yeni dönemle birlikte artış göstereceğini belirten Turan, ilçede yaşanabilecek yurt probleminin çözümü için destek istedi. Turan, “Belediye başkanımız Ahmet İşleyen’in büyük gayretleri ve sayın kaymakamımızın destekleriyle 120 öğrenci kapasiteli bir kız öğrenci yurdunun hizmete sokulması kızlarımızın barınma problemini önemli derecede gidermiştir. Kız ve erkek öğrenciler açısından yurt sorununun kökten çözümüne yönelik kaymakamımız Alper Tanrısever’in ve belediye başkanımızın Ahmet İşleyen’in çözüme kavuşması yönündeki yardım ve gayretleri için teşekkür ediyoruz.”dedi.


AİLELERİNE TEŞEKKÜR ETTİLER
Mezun olan arkadaşları adına birer konuşma yapan okul birincileri Barış Dursun ve Sevda Menteşe, ailelerine teşekkür ettiler. Dursun ve Menteşe, ”Sahip olduğunuzdan daha kaliteli bir yaşam fırsatını bizlere sunmak için sabırla zorlu ve bir o kadar da masraflı eğitim hayatımızı desteklediniz. Etrafını aydınlatırken eriyen bir mum gibi geceler boyunca çalışmalarımıza destek verip, başarılarımız için dualar ettiniz. Üniversite sınavında endişeyle beklediğiniz o günlerden bu günlere ulaştık. Bir bakıma siz de bizimle birlikte mezun oluyorsunuz. Başarımız sizlerin başarısı, sevincimiz sizlerin gururdur. İki yıl boyunca bizimle bu günü beklediniz., bize güvendiniz ve inandınız. Güveninizi boşa çıkarmamanın gururuyla diplomalarımızla sizleri selamlıyoruz.”dediler.


Törende daha sonra okul birincileri Barış Dursun ve Sevda Menteşe’nin belgelerini Kaymakam Tanrısever verirken, dereceye giren öğrencilerin belgelerini ise belediye başkanı Yücel Ahmet İşleyen ile Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Metin Turan ve davetliler verdi.


Belge töreninin ardından öğrenciler 10.Yıl Marşı eşliğinde kep attılar. Törende ayrıca okula yaptıkları katkı sebebiyle Müdür Doç.Dr.Metin Turan, Kaymakam Alper Tanrısever ve Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen’e birer plaket verdi.
Mezuniyet töreni TRT Erzurum Radyosu sanatçılarının Türk Halk Müziği konseriyle sona erdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 15:01:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Prof.Dr.Bahattin Düzgün IP: 194.27.48.xxx Tarih : 28.05.2009 10:23:50

Kuruluşundan beri programlanan ve geleneksel olarak her yıl düzenlenen “Mezuniyet Töreni ve Yıl Sonu Şenlikleri” ne devam eden Yüksekokul müdürü Doç.Dr.Metin Turan’a teşekkür erdim. Bu vesile ile haberi yapan arkadaşlara da bir mesajım olacak, oda şu; Haberin başlığı “Geleneksel olarak düzenlenen……….” veya “Her yıl geleneksel olarak düzenlenen……….” Şeklinde başlamalıydı. Geleneksel ifadesi, birimin kurumsallaştığını göstermesi bakımından son derece önem arz eder. Elbetteki bir ajansta veya bir gazetede muhabir olmak önemlidir. Ancak muhabir haber yaparken, artısı ile eksisi ile “sorgulama” yapmalı. Önünü-arkasını düşünmeli. Gazetecilik önemli bir meslek olduğu için, bununla ilgili öğretim birimlerimiz mevcuttur.
Prof.Dr.Bahattin DÜZGÜN