4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Nihat’la Sivrisinek’ Erzurum'da

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi’nde ‘Nihat’la Sivrisinek’ söyleşisi yapıldı.

 Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide slayt gösterisi yapan DJ Nihat Sırdar, “Eskiden birkaç kişinin evinde televizyon olur ve herkes belgesel izlerdi. Özel televizyon kanallarının açılmasıyla birlikte rekabet başladı. İlk başlarda bir program olmadığı için yabancı kanallardan programların aynısını alıp isimlerini değiştirdiler ve Semra anne, Caner gibi normal insanları televizyonlarda program yaptırdılar. Bu bizim kültürümüz yansıtmıyor oysa.”dedi.


Radyo programcılığının iyi olmasının yanında kötü yanlarının da olduğunu belirten Sırdar, şunları kaydetti: “Radyo programcılığında, programınızı herkes tanıyor, fakat sizi kimse tanımıyor. Bazen taksi bindiğim zaman benim hakkında iltifat edenlerin yanında eleştirenler, bana sallayanlar oluyor ama beni tanımıyor, o programı benim yaptığımı bile bilmiyor.”


Yaptığı espriler yüzünden hakkında 77 dava açıldığını, 73 davadan beraat ettiğini ve 4 davanın hala sürdüğünü açıklayan Sırdar, “Esprilerim yüzünden, bana defalarca dava açıldı. Ama beraat etmesini yine de başarıyorum” dedi.
Sırdar, panelin sonunda kura sonucu belirlenen üniversite öğrencisine diz üstü bilgisayar ve dört aylık ücretsiz internet hediye etti. Nihat’la sivrisinek seyircilerden tam not aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 10:27:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?