7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

NMYO futbol turnuvası sona erdi

NMYO’DA FUTBOL TUNUVASI SONA ERDİ

Erzurum Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen 2009-2010 bahar dönemi futbol turnuvasında NMYO İnşaat bölümü 2. sınıf takımı şampiyon olarak kupayı aldı.

12 takımın katıldığı turnuva sonunda finale kalan NMYO İnşaat bölümü 2. sınıfı ile Muhasebe bölümü 2. sınıfı şampiyonluk için mücadele etti. Normal süresi 3-3 berabere biten maç sonunda şampiyon takım penaltı vuruşları sonunda belirlendi. İnşaat bölümü bütün penaltı vuruşlarını gole çevirince maçı 9-8 galip tamamladı.

Her iki takımında şampiyonluk için büyük bir performans ortaya koyduğu müsabakada öğrenciler arkadaşlarına maç boyunca destek verdi.

Okulda görev yapan öğretim görevlilerinin de ilgiyle izledikleri maç sonunda ikinci olan Muhasebe bölümü takım oyuncuları centilmenlik göstererek maçı kazanan inşaat bölümü takımı oyuncularını tek tek kucaklayıp tebrik etmesi maçı seyredenlerden büyük alkış aldı.

Maç sonunda kupa ve madalya töreni yapıldı. Final maçı oynayan her iki takım oyuncularının isimlerinin yazılı olduğu madalyalar öğretim görevlilerince oyunculara takdim edildi.

Final maçını 9-8 lik skorla kazanan İnşaat bölümü 2 ci sınıf takımı kupayı Araştırma Görevlisi Şerafettin Keleş’ten aldılar. Yüksek okul müdür yardımcısı Yrd.Doç. Dr. Murat Cengiz tarafından Okulun kültürel etkinlikler sorumlusu öğretim görevlisi İnşaat yüksek mühendisi Ali Öz’e bir plaket takdim etti.

Müdür yardımcısı Yrd.Doç. Dr. Murat Cengiz yaptığı kısa konuşmada öğrencileri centilmence davranışları ve okul etkinliklerine katılımlarından dolayı, turnuvanın koordinatörlüğünü yapan İnşaat yüksek mühendisi Ali Öz’ e ise düzenlenen etkinlikleri başarı ile yürüttüğü için teşekkür etti.

İnşaat yüksek mühendisi Ali Öz ise öncelikle Okul Müdürü Doç. Dr. Metin Turan’a bu tür faaliyetlere verdiği destekten dolayı teşekkür ederek düzenlenen etkinliklerin ve kültürel faaliyetlerin hem öğrencilerin kaynaşmasını hem de sınav streslerini atmalarına vesile olduğunu söyledi. Öz, önümüzdeki hafta içerisinde voleybol turnuvasının başlayacağını daha sonra masa tenisi ve bilek güreşi turnuvaları yapılacağını ifade ederek öğrencilerden yine aynı ilgi ve alakayı beklediğini söyledi.

NMYO’DA FUTBOL TUNUVASI SONA ERDİ
NMYO’DA FUTBOL TUNUVASI SONA ERDİ
NMYO’DA FUTBOL TUNUVASI SONA ERDİ
NMYO’DA FUTBOL TUNUVASI SONA ERDİ
NMYO’DA FUTBOL TUNUVASI SONA ERDİ
NMYO’DA FUTBOL TUNUVASI SONA ERDİ
NMYO’DA FUTBOL TUNUVASI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 10:33:03
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 16:05:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?