4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Nöbette gelen ölüm!

KALP DOKTORU ODASINDA ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Kalp ve Damar Cerrahi servisinde asistan olarak görev yapan 26 yaşındaki doktor, nöbet tuttuğu odasında ölü bulundu.

Kalp Damar Cerrahisi uzmanı arkadaşları tarafından yapılan ilk incelemede kalp krizi geçirerek öldüğü kanısına varılan 26 yaşındaki doktor Muhammet Fındık, sevenlerini yasa boğdu.

Edinilen bilgiye göre, Doktor Fındık, yatan hastaları kontrol ettikten sonra dinlenmek için odasına çekildi. Gece yarısına doğru hemşire, bir hastanın muayene edileceğini bildirmek üzere Fındık'ın odasına girdi.

Doktorun kanepeye uzanmış ve yüzü morarmış halde olduğunu gören hemşire, hemen hastanenin acil servis ve anestezi birimindeki görevli doktorlara haber verdi. Yapılan müdahalede Fındık'ın öldüğü anlaşıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası, doktor Fındık'ın cesedi, otopsi için Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

15 aydır Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Asistan doktor Muhammet Fındık'ın bekar ve Erzurum'un Uzundere ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Mesai arkadaşları, ani ölüm sonrası büyük üzüntü yaşadı. Muhammet Fındık'ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonrası ortaya çıkacak.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2011 Çarşamba 18:01:01
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 09:26:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?