7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Numune'ye gidecekler dikkat

Erzurum’da yıllardan beri sağlık hizmeti sunan Numune Hastanesi, yeni yapılan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşınmaya başladı. 

Erzurum Numune Hastanesi Fizik Tedavi, Psikiyatri ve Onkoloji poliklinikleri hariç bütün bölümler Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine bu gün sabah itibariyle taşınmaya başladı. 

Bu gün sabah saatlerinde taşınmaya başlayan Numune Hastanesinde acil servis başta olmak üzere bütün bölümler, yatan hastalarıyla beraber yeni hastaneye nakledildi. Numune hastanesine gelen hastalar ise, Palandöken Devlet Hastanesine yönlendirildi. 

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Fizik Tedavi, Psikiyatri ve Onkoloji hariç diğer bütün Polikliniklik hizmetleri Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılmaktadır’ şeklinde afiş yazdırılarak Numune hastanesinin önüne asıldı ve böylece tedavi için gelen vatandaşları bilgilendirmeye çalışıldı. 

Numune hastanesinde çalışan vatandaşlar ise çalışma sürelerinin Aralık ayına kadar uzatılmasından ne kadar memnun olsa da Aralık ayı sonrası durumlarının ne olacağını merak ediyorlar.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 14:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre sagsoz IP: 78.167.172.xxx Tarih : 26.10.2008 22:06:28

tasınmasına tasındı ama acil bı hasta olsa oraya gıdene kadar ölur esnafı zaten perısan ettınız yazık bu memlekete ya