8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Nusret Zengin güven tazeledi

NUSRET ZENGİN GÜVEN TAZELEDİ

Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu sonrası Nusret Zengin yeniden başkanlığa seçildi.

Cemalettin Çelebi ile yarışan Nusret Zengin Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na kayıtlı 402 üyeden 282’sinin oyunu alarak yeniden başkanlığa getirildi.

Oldukça demokratik bir ortamda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’a Oda’ya kayıtlı 569 üyeden 402’si iştirak etti.

Geçmiş yıllara oranla büyük bir katılımın gerçekleştiği Genel Kurul’da üyelerin çoğunluğu tercihini mevcut başkan Nusret Zengin’den yana kullandı.

Oy kullanan 402 üyeden 3’ünün oyu geçersiz sayılırken 399 oydan 282’sini Nusret Zengin, 117’sini ise diğer aday Cemalettin Çelebi aldı.

Bu arada Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda; Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Rasim Fırat, Narman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sinan Satıcı ve Şenkaya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fahrettin Harbi’de hazır bulundu.

Çeşitli meslek gruplarının oda başkanlarınında iştirak ettiği Genel Kurul sonrası açıklanan sonuçlara göre Cemalettin Çelebi yarıştığı Zengin’i tebrik ederek başarılar diledi.

Bu arada yaşanan seçim atmosferinin demokrasi açısından güzel bir örnek teşkil ettiğini belirten Başkan Nusret Zengin ise, Genel Kurul’da rakibi olan Çelebi’yi sergilenen olumlu tablodan ötürü kutladı.

Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda 3 yıllığına belirlenen yeni yönetim asil üyeler şu isimlerden oluştu: Hikmet Aktaş, Abdulkerim Aydın, Servet Ağırman, Rasim Öztürk, Dursun Ali Aydın ve Ali Çakmak.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 09:31:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 09:37:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?