4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Ödüller sahiplerini buldu

Erzurum'da düzenlenen 4. Uluslararası Dadaş Film Festivali'nin ödül töreni yapıldı.

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Festival Başkanı Nil Gürpınar, bu yıl 4.'sünü düzenledikleri Dadaş Film Festivali'nde, ''Çevre ve insan gerçeği'' temasının işlendiğini belirtti.

Gürpınar, festivalin her yıl daha coşkuyla kutlandığını ifade ederek, "Bir festivalimizi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıl yeniden görüşmek üzere festivalimize katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 

Festivalde halk jürisi tarafından yapılan oylamada en iyi yardımcı oyuncu ödülünü, ''Sonsuz'' filmindeki rolüyle Volga Soylu, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü, ''Devrim Arabaları'' filmindeki rolüyle Vahide Gördüm, en iyi genç yetenek ödülünü, ''Hayat Var'' filmindeki rolüyle Elit İşcan, en iyi kadın oyuncu ödülünü, ''Acı'' filmindeki rolüyle Nesrin Cevatzade, en iyi erkek sanatçı ödülünü, ''Devrim Arabaları'' filmindeki rolüyle Tuncer Birsel, en iyi senaryo ödülünü, ''Devrim Arabaları'' filmiyle Murat Dişli ve Tolga Örnek, en iyi yönetmen ödülünü, ''Acı'' filmiyle Cemal Şen ve en iyi film ödülünü ise, ''Kızkardeşim Momo'' filmiyle Atalay Taşgetiren aldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 15:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?