8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Öfke acıyı geride bıraktı

Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında otomobil içerisinde sıkışan çarşaflı kadın sıkıştığı yerden uzun süre kurtarılmayı beklerken, karısını kendi haline bırakan öfkeli koca ise, karısını bırakıp kendisine çarpan tomobil sürücüsüne saldırdı. 

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 16. 30 sıralarında Çat Yolu üzeri, Beyaz Evler mevkiinde Gürcan Kılıç idaresindeki 06 GR 157 plakalı otomobil ile sürücüsü henüz tespit edilemeyen 25 DD 358 plakalı otomobil çarpıştı. 

Kazada, 25 DD 358 plakalı otomobilin içerisinde bulunan çarşaflı kadın sıkışırken, bu sırada kimliği henüz öğrenilemeyen, kadının eşi ve oto sürücüsü olan öfkeli adam, karşı tarafın sürücüsü ve araç içerisinde bulunanlara saldırdı. Öfkeli adamın saldırısına yanındaki arkadaşları da eşlik ederken, çevredeki vatandaşlar araya girerek, kavgayı önledi. 

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri sıkışan kadını araç içerisinden çıkarırken, karısını unutan öfkeli adam ise küfür ve hakaretlerini sürdürdü. Numune Hastanesi'ne kaldırılan kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilirken, hurdaya dönüşen ve benzin sızdıran otomobiller itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yol dışına çıkarıldı.
















İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2006 Perşembe 18:12:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yakup selçuk IP: 85.101.6.xxx Tarih : 27.10.2006 17:02:39
sevgili erzurum lu dostlarım ben gebzede yaşıyorum ve 12 yaşında bir çocuğum bu olaya çok üzüldüm eğer kazada ölen varsa onlara baş sağlığı diliyorum ve görüşürüz diliyorum