8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Öğrenciler belediyeyi gezdi

Erzurum Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin'i makamında ziyaret eden Mecidiye İlköğretim Okulu öğrencileri, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldılar. 

Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, "İş başına geldiğimizde beldenin sorunlarını biliyorduk, bu sorunların içerisinde okullarımızın ön planda olduğunu da bildirdik ve ilk etapta çocuklarımızın toza toprağa girmemesi için okul bahçesinde asfalt atarak düzenlemeler yaptık . Çevre bilincini aşılamak için okullarımızda çeşitli yarışmalar düzenledik. Birinci gelen okulumuzun bahçe düzenlemesini ilk önce aldık. Son aylarda yaptığımız çalışmalarla halkımızın da temizlik konusunda ne kadar hassas olduğunu gördük" dedi. 

Öğrencilere hassas davranışlarından dolayı teşekkür eden Başkan Şahin, "Belediye olarak bölgemizde eğitim ve öğretim yapan gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi, sosyal ve kültürel alanlara sahip olması, temiz, nezih bir ortamda yaşamaları için Kazım Karabekir Belediyesi olarak üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 13:04:14
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 13:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?